Képzéseink
Költségek
Mutatók
Névnap
Ma 2024. április 18., csütörtök, Andrea és Ilma napja van. Holnap Emma napja lesz.
Látogatók
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa8
mod_vvisit_counterTegnap41
mod_vvisit_counterEzen a héten128
mod_vvisit_counterMúlt héten235
mod_vvisit_counterEbben a hónapban596
mod_vvisit_counterMúlt hónapban988
mod_vvisit_counterŐsszesen272563

We have: 4 guests online
Your IP: 18.222.111.211
 , 
Today: ápr. 18, 2024

E-learning

TANULJ ONLINE AKÁR A MOBILODRÓL, BÁRHONNAN, BÁRMIKOR, AMIKOR TE AKAROD!

 

Alkalmazkodva a modern kor követelményeihez lehetőség van online tanfolyamunkat választani, ahol a korszerű és hatékony e-learning tananyagot tanulóink egyedi igényükhöz szabottan sajátíthatják el. A tanteremben tanuló járművezető jelölteket is támogatjuk, akik a hatósági vizsgára felkészítő teszteket, vagy akár a teljes akkreditált e-learning tananyagokat is igénybe vehetik. E-learning tanfolyamunkra az év bármely szakaszában jelentkezhet, a képzést rögtön elkezdheti! Online tanfolyamunkat választó tanulóink számára is biztosítjuk azt a lehetőséget, hogy minden további plussz költség nélkül, tantermi képzésünket is látogathatják!

 

 

Mi is az e-learning?

A zárt rendszerű elektronikus távoktatást (e-learninget) korábban elsősorban a felsőoktatási és felnőttképzési, valamint vállalati képzések során alkalmazták széleskörűen. Mára az e-learning az információs technológiákban, a módszertanban, valamint a társadalom tagjainak egyéni informatikai tudásában bekövetkezett robbanásszerű fejlődésnek köszönhetően a fejlett világban széleskörűen elterjedt, általánosan alkalmazott képzési formává vált. Az e-learning rendszerű képzések elektronikus, digitális úton közvetítik a tartalmakat, amelyekhez egy internet eléréssel rendelkező számítógép segítségével lehet hozzáférni. A tartalmak egy informatikai rendszer, és az úgynevezett képzésmenedzsment rendszer (Learning Management System, röviden LMS) közvetítésével jutnak el a tanulók számítógépére, ahol csupán egy web böngészőre van szükség.
Az e-learning a legfejlettebb informatikai és oktatás módszertani technológiák hatékony alkalmazása a távoktatási folyamatban. Az e-learning rendszerű képzések során a tanuló önállóan, ellenőrzötten, szabályozottan a saját időbeosztása és képességei szerint haladhat előre a tanulási folyamatban, oly módon, hogy a képzés ideje alatt folyamatos, teljes körű és objektív visszacsatolást kap a megszerzett tudásról és annak színvonaláról.

Az e-learning a közúti gépjárművezetők, valamint a közlekedési szakemberek kötelező elméleti képzésének vonatkozásában a hatósági előírásoknak megfelelően manipulálhatatlanul rögzíti és értékeli a tanuló előrehaladását a képzési programban, értékeli az ellenőrző kérdésekre adott válaszait, és eredményeit. A tanuló teljesítményének értékelése alapján végrehajtja továbbá a képzési program szerint lehetséges navigációs kéréseit, például egy adott tananyagrészt csak akkor kezdhet el a tanuló, ha a megelőzőt már befejezte. A rendszer emellett ellenőrzi az oktatás elvégzésének feltételeit, határidejét.

Miért ajánljuk?

  • Azonnal elkezdheted a tanfolyamot!
  • Akkor tanulsz amikor kedved van!
  • Ott tanulsz, ahol csak akarsz! Akár külföldön elkezdhető!
  • Akár a mobilodról vagy a tabletedről is tanulhatsz!
  • Te határozod meg, hogy épp mennyit akarsz tanulni!
  • Megspórolod az utazással eltöltött időt!
  • 3 hónap áll rendelkezésedre, hogy befejezd a KRESZ tanfolyamot, DE természetesen sokkal rövidebb idő alatt is végezhetsz, ha úgy akarod
  • Csak vizsgázni és vezetni kell menni, minden más ügyintézés otthonról is megoldható

Az e-learning oktatás ismertetése
Az E-LEARNING képzés egy a Nemzeti Közlekedési Hatóság által elfogadott és jóváhagyott zárt rendszerű távoktatási képzési forma.
Minden fejezethez kisebb alfejezetekre oszlik, mindegyik al, ill főfejezethez, un. modulhoz tartozik egy részvizsga, amely a hivatalos KRESZ-vizsga metódusára épül. A rendszer akkor engedi tovább a tanulót a következő fejezetre, ha a fejezet végén lévő tesztkérdések min. 80 %-ára helyes választ adott a tanuló. A negyedik fejezet elvégzése után egy próbavizsgára kerül sor, ahol a 75 pontos tesztből a tanulónak 65 pontot kell elérnie. Mindezek teljesítése előfeltétele a hivatalos KRESZ-vizsgára való bocsátásnak. Az utolsó, gyakorlómodul a Próbavizsga, melyekhez magyarázat is megjelenik. Ide bármikor visszatérhet gyakorolni vizsga előtt.
Ahhoz, hogy Ön elérje és elkezdhesse tanulni a következő fejezetet, sikeresen teljesítenie kell a fejezet és a részvizsga követelményeit. A fejezet akkor válik teljesítetté, ha az összes tananyagoldal kötelező elemeit megjelenítette és sikeresen teljesítette a tesztet, tehát a tartalomjegyzékben minden oldal megkapja a teljesített státuszt jelentő zöld pipát. A tananyag akkor válik teljesítetté – tehát Ön akkor jelentkezhet a hivatalos KRESZ-vizsgára – amennyiben az összes fejezetet és a hozzájuk kapcsolódó vizsgákat teljesítette.
Az E-LEARNING képzés elvégzése és az E-LEARNING tananyag felhasználása időben korlátozott. A távoktatásra jelentkezőknek az Autósiskola biztosítja a programot, amit 90 napig használhat a jelentkező, és 9 hónapon belül elméleti vizsgát kell tennie. Ezen határidő leteltével a hozzáférési jogosultság megszűnik. Meghosszabbításra 1 évig van lehetőség, (külön díj ellenében) aki 1 éven belül nem tesz sikeres elméleti vizsgát, a tanfolyamot újra kell kezdeni! A Tanuló E-LEARNING tananyaghoz való hozzáférése egyedi azonosítóval (felhasználói név, jelszó megadásával) történik. A Tanuló köteles titokban tartani egyedi azonosítóját. Ha illetéktelenül más személy tudomására jut, úgy köteles erről az Autósiskolát értesíteni és haladéktalanul megváltoztatni belépési jelszavát. Ebből a problémából eredő károkért a Tanuló felel. A Tanuló felhasználási jogosultságát nem engedheti át másnak. A tananyag másolása, továbbadása, sokszorosítása TILOS. A Tanuló tudomásul veszi, hogy az oktatási rendszer használata során számítógépének egyes adatai és IP címe naplózásra kerül. Továbbá rögzítésre kerül a Tanuló által a képzésben történő előrehaladás, az oktatási rendszerben eltöltött idő, valamint a rendszer értékeli és rögzíti az ellenőrző kérdésekre adott válaszokat és eredményeket.
A Tanuló hozzájárul az oktatási rendszerben adatainak kezeléséhez.
A Tanuló gondoskodik a szükséges informatikai háttérről és internet elérésről.

https://www.youtube.com/watch?v=2ml4zBz1olI

Tanulóinknak természetesen biztosítjuk annak lehetőségét, hogy amennyiben szükségesnek tartják, - minden további költség nélkül - bejöjjenek a tantermi képzésünkre is.

 

 
facebook


Látogass meg bennünket itt is!

Motoros kategóriák


Motoros kategóriák
2014.

Parkolj Viktóriával!

Bejelentkezés
Keresés
Partnereink